Coneixens

QUI SOM

Diuen que l’art transita sempre a la vora del precipici i que en eixe treure el cap a ell, sense caure, resideix el valor i l’interés d’allò que fem. Ens trobareu sempre a la vora del penya segat.

Introducció a la nostra història

Visitants transita per l’escena de carrer des de 1989 i des d’aleshores ha promogut la recerca de llenguatges escènics nous. Carrers, places, parcs, museus, ports, monuments, trens i estacions, hotels, parets, arbres i altres llocs singulars han sigut testimonis dels reptes i les experiències emocionals de les nostres creadores.

Les persones que configuren els nostres equips artístics són inquietes, crítiques, inconformes i provocadores de emoció i, per a elles, l’espai públic i a l’aire lliure transcendeix al concepte de lloc físic convencional per a transformar-se en el llenç on dur a terme les seues creacions.

Tot al llarg d’aquest camí hem creat multitud de projectes de formats diferents, alternant i fent dialogar disciplines, amb els que hem recorregut ciutats d’alguns continents. Cada pas, cada creació, cada funció, cada èxit i, sobretot, cada moment de crisi, són els pilars de la nostra evolució, sempre en equilibri incòmode, per no abandonar la nostra passió: la creació en l’espai públic.

TOMÁS IBÁÑEZ

Director artístic de VISITANTS, actor, director i activista per la defensa de les arts de carrer des d’associacions diverses.

SÒNIA ALEJO

Actriu, dramaturga i obrera del teatre vinculada a VISITANTS des de’ls seus inicis i precursora del projecte paral·lel LA MEDUSA.